Susanne Beate Doris Nielsen den 22-05-2017
    Her er den PowerPoint, som blev vist til elevaftenen og valgskemaet til de nye elever til skoleåret 2017/2018.
    Bo Sjørslev Vesterbye den 19-05-2017
    NAT PÅ KLØFTEN
    Vi havde natten til fredag et arrangement her på 10. ved Kløften. Vores elevråd havde arrangeret aftenen og nattens forløb. Desværre gik ikke alt som planlagt. Vi fik besøg af 2 unge udefra, som ikke havde noget med 10. ved Kløften at gøre. De var åbenbart kun ude på at skabe ballade. Og det lykkedes. En af dem slog en af vores elever. Vi var selvfølgelig voksne tilstede og fik de 2 vist bort fra Kløften. Vi ved ikke hvem de 2 personer er, men vil undersøge det nærmere og underrette episoden til politiet.
    Det er sørgeligt, at det åbenbart ikke er muligt at gennemføre et anderledes arrangement, uden at glæden og fornøjelsen skal spoleres af unge, som i den grad mangler respekten og mangel på opdragelse. Det tager vi ganske alvorlig og til efterretning ved fremtidige arrangementer.
    Jeg er oprigtig ked af det skete og håber og tror trods alt, at vores elever havde en god og hyggelig aften, nat og tidlig morgen med.

Bo S. Vesterbye
    Lise-Lotte Ryssel Dahl den 17-05-2017
    Til kommende elever!

Vedrørende buskort:
    I forbindelse med det nye rejsekort, skal I ikke aflevere et billede.

De elever, som har afleveret et billede i forbindelse med informationsaftenen - kan komme ind på skolens kontor og afhente jeres  billede. (Helst i august - i det nye skoleår).

MVH/Kontoret/Lise-Lotte Dahl

Skoletube